Default
Тенденції в Смаках

Пряні крильця в стилі ідзакая на грилі

Кулінарні хитрощі: Замочіть дерев’яні шпажки у воді щонайменше на 30 хвилин. Це не дає їм згоріти на грилі.

  • 15Хв

    Час підготовки

  • 30Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

6

Порцій

Інгредієнти

  • 50 r коричневого цукру
  • 50 мл міріну
  • 50 мл саке
  • 2 ст.л соєвого соусу
  • 2 ст.л рисового оцту без приправ
  • 2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • ½ ч.л часникових гранул
  • 900 r курячих крилець
  • 2 ч.л кукурудзяного борошна
  • 1 ст.л домашньої приправи фурікаке з васабі і додатково для посипання (див. окремий рецепт)
  • 1 тонко нарізана зелена цибулина

Приготування

  • У середній мисці змішайте коричневий цукор, мірін, саке, соєвий соус, оцет, імбир і часникові гранули. Половину відкладіть для глазурі.

  • Покладіть курячі крильця у великий герметизований поліетиленовий пакет і додайте половину маринаду, повертаючи їх, щоб добре змочити в маринаді. Для кращого смаку покладіть у холодильник щонайменше на 30 хвилин.

  • У невеликій каструлі перемішайте кукурудзяне борошно із залишками маринаду і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого і кип'ятіть 2 хвилини, потім заберіть із вогню та протягом 5 хвилин охолоджуйте. Домішайте приправу фурікаке з васабі, потім залийте глазурі у велику миску і відкладіть.

  • Вийміть крильця з маринаду і вилийте маринад, що залишився. Нанизайте крильця на шпажки. Готуйте крильця на грилі на середньому вогні, час від часу перевертаючи, протягом 20-25 хвилин або до повної готовності.

  • Змастіть крильця відкладеною глазур'ю. Перед подаванням на стіл посипте додатковою приправою фурікаке з васалі та зеленню цибулі.