Кулінарні хитрощі: Замочіть дерев’яні шпажки у воді щонайменше на 30 хвилин. Це не дає їм згоріти на грилі.
Кулінарні хитрощі: Замочіть дерев’яні шпажки у воді щонайменше на 30 хвилин. Це не дає їм згоріти на грилі.
Час підготовки
час приготування
Інгредієнти
Порцій
У середній мисці змішайте коричневий цукор, мірін, саке, соєвий соус, оцет, імбир і часникові гранули. Половину відкладіть для глазурі.
Покладіть курячі крильця у великий герметизований поліетиленовий пакет і додайте половину маринаду, повертаючи їх, щоб добре змочити в маринаді. Для кращого смаку покладіть у холодильник щонайменше на 30 хвилин.
У невеликій каструлі перемішайте кукурудзяне борошно із залишками маринаду і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого і кип'ятіть 2 хвилини, потім заберіть із вогню та протягом 5 хвилин охолоджуйте. Домішайте приправу фурікаке з васабі, потім залийте глазурі у велику миску і відкладіть.
Вийміть крильця з маринаду і вилийте маринад, що залишився. Нанизайте крильця на шпажки. Готуйте крильця на грилі на середньому вогні, час від часу перевертаючи, протягом 20-25 хвилин або до повної готовності.
Змастіть крильця відкладеною глазур'ю. Перед подаванням на стіл посипте додатковою приправою фурікаке з васалі та зеленню цибулі.