Сичуанський соус з горіхами кешю
Тенденції в Смаках

Сичуанський соус з горіхами кеш'ю

Це пікантна, азіатська приправа з гострим смаком перцю чилі в олії. Цей горіховий, приготований в азіатському стилі, соус отримує пікантний смак від гострого перцю чилі в маслі та приправи. Подають його із хрустким хікама або морквою, смаженими кльоцками або холодною локшиною
  • 10Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 склянка кремового арахісового масла
  • 1/4 склянка перцю чилі в олії
  • 2 ст.л свіжого соку лайма
  • 1/2 ч.л Карі
  • 1 1/2 склянка чашки подрібнених смажених кеш’ю
  • 1/2 склянка Імбир мелений для випічки
  • 1 склянка порізаної зеленої цибулі

Приготування

  • Змішати арахісове масло, перець чилі в олії, сік лайму і приправу карі у невеликій ємності. Додати горіхи кеш’ю й імбир мелений, добре перемішати. Додати зелену цибулю і знову добре перемішати.

  • Готовий соус зберігати у холодильнику. Перед подачею залишити при кімнатній температурі на 10 хвилин.