Default
Тенденції в Смаках

Соус для піци з папайї

Підказка:
Подавайте соус для піци з папайї з Карибським гарячим бульйоном або як соус для рибних тако і риби на грилі, морепродуктів або свинини.

  • 10Хв

    Час підготовки

  • 20Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

18

(2 ст. л./30 мл)

Порцій

  • 3 склянки порізаної на кубики свіжої папайї
  • ½ склянки яблучного оцту
  • ¼ склянки нарізаного перцю чилі «Шотландський берет» або хабанеро без насінин
  • ¼ склянки дрібно порізаної жовтої цибулі
  • ¼ склянки Російська гірчиця
  • 1 ч.л Морська сіль
  • ½ ч.л меленого запашного перцю
  • ½ ч.л часникового порошку
  • ½ ч.л Імбир мелений для випічки
  • ¼ ч.л меленого часнику

Приготування

  • Покладіть у кухонний комбайн усі інгредієнти. Подрібнюйте на високій швидкості до утворення однорідної маси.

  • Перекладіть у середню каструлю. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; кип’ятіть 10-15 хвилин, не накриваючи кришкою. Перелийте в середню миску для подавання на стіл. Залишки соусу зберігайте в холодильнику накритими кришкою.