Інгредієнти
Для приготування томатного джему з розмарином, викладіть на грилі помідори, цибулю і приправте приправою чилі гострий, смажте на середньому вогні близько 5 хвилин або до легкої обвугленості, час від часу перевертаючи. Грубо наріжте помідори і цибулю. Помістіть в середню каструлю. Додайте цукор, яблучний оцет, розмарин і сіль. Довести до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму; варіть на повільному вогні 1 годину або доки не загусне, помішуючи.
Тим часом, для яєць-пашот, заповніть велику і глибоку каструлю 5 см води. Додайте білий винний оцет. Довести до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього, помішуючи воду,зробіть воронку . Розбийте 1 яйце в невелике блюдо. Обережно перемістіть яйце в киплячу воду (бульбашки повинні почати розривати поверхню води). Повторіть з рештою яєць. Варіть яйця-пашот від 3 до 5 хвилин. Обережно зніміть яйця шумівкою. Злийте на паперових рушниках.
Перед подачею, помістіть по 1 скибочці хліба на кожній тарілці, зверху вкрийте томатним джемом з розмарином та яйцем-пашот. Смачного!