Тости з консервованим персиком та чорною сочевицею
Тенденції в Смаках

Тости з консервованим персиком та чорною сочевицею

Насичена білками сочевиця білуга, присипана травами, на хрустких тостах, увінчана свіжими вершками та консервованим персиком – дуже приваблива закуска.
  • 45Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Маринований персик:
  • 1 ст.л оливкової олії першого віджиму
  • 2 ст.л дрібно нарізаної свіжої цибулі, поділити
  • 1/2 склянка крем-фрешу*
  • 24 тонких скибки багета, підсмажених
  • 2 ст.л білого винного оцту
  • 2 ч.л цукру
  • 1 ч.л насіння гірчиці
  • 1 стиглий персик, без кісточки, дрібно нарізаний
  • Тости з чорною сочевицею білугою:
  • 1/2 склянка висушеної чорної сочевиці (білуги)
  • 1 1/2 склянка води
  • 1 ч.л Морська сіль з травами

Приготування

  • Для маринованого персика довести оцет, цукор і насіння гірчиці у маленькій каструлі до кипіння при середній температурі. Зменшити температуру до мінімальної; готувати протягом 5 хв. Зняти з плити. Дати охолонути близько 5 хв. Вилити суміш на персик у невеличкій посудині, легенько, але ретельно перемішати. Поставити у холодильник на 1 годину, або поки не охолоне.

  • Тим часом, для приготування тостів з сочевицею промити та висушити сочевицю. Висипати сочевицю в маленьку каструлю з водою, додати морську сіль з травами. Довести до кипіння. Зменшити температуру до мінімальної; накрити кришкою і дати покипіти 20 хв., або доки сочевиця не зм’якне. Зняти з плити і відкрити кришку. Охолодити до кімнатної температури. Відцідити.

  • Змішати відціджену сочевицю, олію, 1 столову ложку нарізаної цибулі у середнього розміру посудині до однорідної маси. Для подачі, змажте кожну підсмажену скибку багета приблизно 1 чайною ложкою крем-фрещу. Зверху викладіть по 1 чайній ложці суміші з сочевиці і 1 чайній ложці маринованого персика. Прикрасити цибулею, що залишилася.