Час підготовки
Інгредієнти
Проколоти картоплю виделкою у кількох місцях, так, щоб могла виходити надмірна пара. Помістити у мікрохвильову піч та ввімкнути на 8 хвилин при ВИСОКІЙ потужності, перевернути картоплю, коли мине половина часу. Дати охолонути, так, щоб можна було взяти в руки. Почистити.
Викласти картоплю та масло у середнього розміру посудину. Додати борошно, розпушувач тіста, червоний перець солодкий та морську сіль; вимішати до однорідної маси. Додати яйце, сир та молоко; вимішати до утворення гладкого тіста. Розділити тісто навпіл. Викачати кожен шматок тіста на поверхні притрушеній борошном у продовгувату форму, товщиною близько 0,6 см.
Розігріти гриль планча (плоский чавунний лист) до температури вище середньої. Легко змастити поверхню грилю оливковою олією, або скропити кулінарним спреєм. Струсити надлишок борошна з тіста і обережно викласти його на гриль. Готувати 3-4 хвилини з кожного боку, або поки тісто не підвуглиться та пропечеться всередині. (Залежно від розміру грилю, можливо доведеться пекти хлібці по-одному).