Шашлик зі свинини по філіппінські з салатом із зеленого манго
Тенденції в Смаках

Шашлик зі свинини по-філіппінські з салатом із зеленого манго

Свинина по-філіппінськи – популярна філіппінська вулична їжа, яка складається зі смаженої на шампурах свинини, маринованої в банановому кетчупі і спеціях. Солодкий, кислий і трохи пряний салат, який готують з незрілих манго, надає хрусткий та освіжаючий контраст із яскравим, характерним смаком свинини.
  • 17

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Салат із зеленим манго:
  • 2 великих зелених (незрілих) манго, очистити, вибрати насіння і нарізати тонкими смужками (близько 2 склянок)
  • Шашлик зі свинини по-філіппінськи:
  • 450 r свинячої вирізки
  • 1/2 склянка бананового кетчупу (рецепт далі)
  • 5 ч.л цукру
  • 2 ст.л соєвого соусу
  • 1 ст.л соку лайма
  • 3 ч.л Шашлик приправа до м’яса
  • 3/4 склянка подрібненого кеш’ю
  • 1/4 склянка дрібно нарізаної червоного цибулі
  • 2 ст.л бананового кетчупу (рецепт далі)
  • 1 ст.л нарізаної свіжої кінзи
  • 2 ч.л соку лайма
  • 1 ч.л дрібно нарізаного халапеньо
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 1/8 ч.л Чилі гострий

Приготування

  • Для приготування салату, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці середнього розміру. Накрити і охолоджувати в холодильнику до подачі на стіл.

  • Для приготування шашлика зі свинини, розрізати свинину навпіл поперек. Розрізати кожен шматок вздовж на смужки товщиною 3мм. (Смужки будуть завширшки 3-6мм). Змішати інші інгредієнти у маленькій мисці, доки не перемішаються. Покласти свинину у великій пластиковий пакет із застібкою. Додати маринад та ретельно вимішати. Натирати свинину та маринувати 4-5 хвилин.

  • Покласти у холодильник на 1 годину. Витягти свинину з маринаду. Нанизати шматки на шампура. Видалити залишки маринаду.

  • Смажити шашлик на грилі на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку або до готовності. Подавати шашлик із салатом із зеленого манго.