Сир панір на грилі  з приправою чатні, з манго і томатів, та заправкою з карі
Гриль приправа до м’яса bag
До м'яса курки та риби

Гриль приправа до м’яса

Сьогодні  гриль, шашлик, барбекю є  популярними технологіями приготування дуже смачних і ароматних страв. На грилі можна смажити різні сорти м'яса, риби та птиці. Взимку дачну жаровню можна замінити електричною жаровнею, завдяки чому страви, приготовані в домашніх умовах, нагадають нам про літо, що минуло. Існує безліч способів і рецептів приготування страв на грилі. Спеціально підібрана композиція спецій «Гриль - приправа до м'яса» збагатить смак м'яса і зробить Вашу страву смачною і ароматною, а грубозерниста структура суміші її прикрасить.

Повний перелік інгредієнтів

Cіль кухонна харчова, часник, червоний перець солодкий, цукор бiлий, коріандр, майоран, біла гірчиця, ялівець, чорний перець, гвоздика, розмарин, чилі, лавровий лист