До м'яса курки та риби

Гриль приправа до м’яса

Сьогодні  гриль, шашлик, барбекю є  популярними технологіями приготування дуже смачних і ароматних страв. На грилі можна смажити різні сорти м'яса, риби та птиці. Взимку дачну жаровню можна замінити електричною жаровнею, завдяки чому страви, приготовані в домашніх умовах, нагадають нам про літо, що минуло. Існує безліч способів і рецептів приготування страв на грилі. Спеціально підібрана композиція спецій «Гриль - приправа до м'яса» збагатить смак м'яса і зробить Вашу страву смачною і ароматною, а грубозерниста структура суміші її прикрасить.

Повний перелік інгредієнтів

Сіль кухонна, часник, солодка паприка, коріандр, цукор білий, майоран, насіння гірчиці жовтої, плоди ялівцю, гвоздика, чорний перець, розмарин, перець чилі, лавровий лист (1%).