Томатний джем з яйцем пашот та копченим розмарином
Тенденції в Смаках

Томатний джем з яйцем-пашот та копченим розмарином

Приготуйте цей джем трохи підсмаживши на грилі помідори, солодкий лук і чилі, а потім вскип'ятіть на повільному вогні з розмарином, цукром та оцтом. В результаті ви отримуєте солодку пряну заправку для бутербродів, гамбургерів і смаженого м'яса.
  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 900 r помідорів сливка, очищених від шкірки та розрізаних навпіл
  • 8 яєць
  • 8 скибочок хлібу
  • 1 середня цибулина, нарізана товстими скибочками
  • 1 ч.л Чилі гострий
  • 1/4 склянка цукору
  • 2 ст.л яблучного оцту
  • 1 ч.л Розмарин
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • Яйця-пашот:
  • 1 ст.л білого винного оцту

Приготування

  • Для приготування томатного джему з розмарином, викладіть на грилі помідори, цибулю і приправте приправою чилі гострий, смажте на середньому вогні близько 5 хвилин або до легкої обвугленості, час від часу перевертаючи. Грубо наріжте помідори і цибулю. Помістіть в середню каструлю. Додайте цукор, яблучний оцет, розмарин і сіль. Довести до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму; варіть на повільному вогні 1 годину або доки не загусне, помішуючи.

  • Тим часом, для яєць-пашот, заповніть велику і глибоку каструлю 5 см води. Додайте білий винний оцет. Довести до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього, помішуючи воду,зробіть воронку . Розбийте 1 яйце в невелике блюдо. Обережно перемістіть яйце в киплячу воду (бульбашки повинні почати розривати поверхню води). Повторіть з рештою яєць. Варіть яйця-пашот від 3 до 5 хвилин. Обережно зніміть яйця шумівкою. Злийте на паперових рушниках.

  • Перед подачею, помістіть по 1 скибочці хліба на кожній тарілці, зверху вкрийте томатним джемом з розмарином та яйцем-пашот. Смачного!