Запечена шинка в глазурі з гірчиці та ананасами
До свят та особливих подій

Запечена шинка в глазурі з гірчиці та ананасами

Хочете новий святковий рецепт шинки? Пряно-солодку глазур легко зробити з гірчицею Kamis, а щоб надати їй святковості - прикрасьте вашу шинку ананасами і вишнями.
  • 1год 40Хв

    час приготування

  • 3

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 склянка світло-коричневого цукру
  • 1 склянка Російська гірчиця
  • 1 готова до вживання шинка, близько 3,5 кг

Приготування

  • Розігрійте духовку до 180 ° С. Змішайте коричневий цукор і російську гірчицю в середній мисці; відкладіть в сторону.

  • Помістіть шинку на великій фользі у форму для випічки. Розділіть поверхню шинки на ромби. Помістіть цілі гвоздики в центрі кожного ромбу. Викладіть нарізаний ананас і вишні зверху на шинку.

  • Випікайте 1,5 години, поливаючи час від часу гірчичною сумішшю в останні 30 хвилин приготування. Дайте постояти 15 хвилин перед нарізкою.