Смажена курка на грилі
До свят та особливих подій

Смажена куркана грилі

  • 30Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пакет Суміш для маринаду Курка на вугіллі
  • 1/4 склянка оливкової олії
  • 2 ст.л яблучного оцту
  • 2 ст.л води
  • 900 r курячого філе без кісточок та шкіри

Приготування

  • Змішайте пакетик сушіші для маринаду “Курка на вугіллі” з олією, оцтом і водою в маленькій мисці. Відкладіть окремо 2 столові ложки маринаду. Помістіть курку у великий пластиковий пакет або скляний посуд. Покрийте маринадом; закрийте пакет або скляний посуд.

  • Охолодіть 15 хвилин або довше для додаткового аромату. Вийміть курча з маринаду.

  • Готуйте курку на грилі або решітці барбекю на середньому вогні по 6-7 хвилин з кожного боку, або до готовності, періодично перевертаючи і поливаючи маринадом, що був відкладений попередньо.