Шашлик з курки на вугіллі
До свят та особливих подій

Шашлик з курки на вугіллі

  • 25Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л оливкової олії
  • 450 r курячих грудок без кісток, шкіри, нарізаних кубиками
  • 1 кабачок, нарізаний шматками
  • 1 червоний перець, нарізаний шматками
  • 4 ч.л Суміш для маринаду Курка на вугіллі
  • 1 упаковка змішаних листів салату

Приготування

  • Помістіть олію, курку, овочі та приправу у миску і добре перемішайте. Нанижіть на 4 шпажки або шампури, чергуючи курку з овочами.

  • Готуйте на попередньо розкаленому вугіллі на мангалі або нагрітому грилі чи барбекю протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи до готовності

  • Подавати шашлики з листям салату та свіжими овочами.