Інгредієнти
- 1 ст.л оливкової олії
- 450 r курячих грудок без кісток, шкіри, нарізаних кубиками
- 1 кабачок, нарізаний шматками
- 1 червоний перець, нарізаний шматками
- 4 ч.л Суміш для маринаду Курка на вугіллі
- 1 упаковка змішаних листів салату
час приготування
Інгредієнти
Помістіть олію, курку, овочі та приправу у миску і добре перемішайте. Нанижіть на 4 шпажки або шампури, чергуючи курку з овочами.
Готуйте на попередньо розкаленому вугіллі на мангалі або нагрітому грилі чи барбекю протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи до готовності
Подавати шашлики з листям салату та свіжими овочами.