Шашлики зі свинини з розмарином, орегано та чилі
До свят та особливих подій

Шашлики зі свинини з розмарином, орегано та чилі

  • 20Хв

    час приготування

  • 17

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Для Шашликів:
  • 1/2 ч.л Чилі гострий
  • 8 дерев’яних шампурів, замочених попередньо у воді не менше однієї години
  • Для салату з руколи:
  • 1 пучок руколи, промитої
  • 6 помідорів чері, розрізаних на половинки
  • 1 маленька червона цибулина, нарізана
  • 1 ст.л оливкової олії
  • за смаком Морська сіль з чорним перцем
  • 400 r свинячої вирізки, порізаної кубиками
  • 8 молодих картопель, пропарених до м’якого стану, розрізаних навпіл
  • 1 червоний перець, нарізаний шматками
  • 75 r чорізо, нарізаної (або іншої ковбаски)
  • 2 ст.л лимонного соку
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 ч.л Розмарин
  • 1 ч.л Орегано

Приготування

  • Попередньо розігрійте гриль до середньої температури.

  • Нанизати кубики свинини, картоплю, перець і чорізо на дерев’яні шпажки.

  • Змішайте лимонний сік, оливкову олію, розмарин, орегано і чилі гострий у мисці та змажте цією сумішшю шашлики.

  • Готуйте протягом 10-12 хвилин, періодично перевертаючи, або доки свинина не буде готова до кінця.

  • Для салату з руколи змішайте всі інгредієнти в мисці і добре перемішайте, щоб все листя було змащене оливковою олією. Приправити морською сіллю з чорним перцем за смаком.

  • Подавати салат разом з шашликами