Літня сангрія із фруктами Гриль
До солодких страв і напоїв

Літня сангрія із фруктами «Гриль»

  • 20Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 апельсини без кісточок
  • 3 лайми
  • цукор
  • 1 пляшка червоного вина (750 мл)
  • 1 склянка апельсинового соку
  • 1/4 склянка апельсинового-лікеру, такого як Тріпл Сек
  • 2 ч.л Кориця мелена
  • 2 склянки холодного лимонно-лаймового лимонаду
  • 3 склянки кубиків льоду

Приготування

  • Обрізати кінці від апельсинів і лайму, потім розрізати плоди скибочками по 2,5 см. Змокнути нарізані скибочки фруктів у цукрі. Викласти шматочки фруктів гриль та готувати на середньому вогні від 10 до 12 хвилин або до легкої обвугленості, періодично перевертаючи.

  • Змішати вино, апельсиновий сік, лікер, корицю і підсмажені фрукти в великому кувшині, за бажанням додати цукор.

  • Охолодіть принаймні 2 години. Безпосередньо перед подачею, перемішати з лимонадом і льодом.