Пиріг Шарлотт з яблуками
До солодких страв і напоїв

Шарлотка з яблуками

  • 45Хв

    Час підготовки

  • 45Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 ст.л Суміш для шарлотки
  • 450 r пшоничного борошна
  • 200 r цукру
  • 150 r цукрової пудри
  • 2 яєчні жовтки
  • 300 r вершкового масла
  • 1/2 ч.л солі
  • 1/5 кілограм кислих яблук
  • 1 ст.л панірувальних сухарів
  • Вершкове масло та борошно до форми для випічки
  • 80 r ізюму
  • Цукрова пудра для посипання

Приготування

  • Змішайте борошно з цукровою пудрою і сіллю. Додайте розм'якшене вершкове масло, яєчні жовтки і швидко замісіть тісто. Розділіть тісто на дві частини, сформуйте в кульки, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 30 хв.

  • Форму для випічки змастіть маслом і посипте борошном. Дістаньте одну частину тесту з холодильника, розкачати і вистелити ним форму для випічки. Проколіть тісто виделкою в декількох місцях і випікайте протягом 10-15 хвилин при температурі 200 ° С.

  • Оистіть яблука від шкірки, видаліть серцевину і наріжте шматочками. Обсмажте яблука з цукром. Додайте до яблук Суміш для шарлотки Kamis, а також родзинки, і перемішайте.

  • Підпечене тісто посипте панірувальними сухарями і викладіть яблучну масу рівномірно на тісто. Другу частину тіста з холодильника натріть з великими отворами поверх яблучної маси і випікайте протягом 30 хв при 180 ° С.

  • За бажанням посипте пиріг цукровою пудрою Kamis з ваніллю та кардамоном. Також ви можете використовувати Суміш для шарлотки Kamis при випічці шарлотки за Вашими рецептами.