Саке з зеленим чаєм та сумішшю перців
До солодких страв і напоїв

Саке з зеленим чаєм та сумішшю перців

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Саке з зеленим чаєм:
  • 1 ч.л цукру
  • 1/2 склянка склянки води
  • 2-3 краплі зеленого харчового барвнику
  • 1 пакет Суміш перців
  • 35 мл сухого саке
  • 35 мл горілки
  • 15 мл лекеру зеленого чаю
  • лід
  • Лекер із зеленого чаю:
  • 6 ч.л листя зеленого чаю (гарної якості)
  • 3 склянки горілки

Приготування

  • Для приготування ликеру з зеленого чаю додайте чайне листя у горілку та залиште на добу. Чайне листя повинно відстоятися у горілці не більше 24 годин (якщо довше лікер буде гірким). На наступний день вскип’ятіть воду з цукром. Струсіть банку або пляшку з горілкою та чаєм. Додайте цукровий сироп та зелений барвник.

  • Заповніть шейкер на дві третини льодом. Додати саке, горілку і лікер із зеленого чаю та добре збийте.

  • Помістіть суміш перців у пластиковий пакет, закрийте його та роздавіть його качалкою. Викладіть в тарілку. Змочіть водою краї бокалів для мартіні та занурте їх у суміш перців.

  • Влийте приготоване саке у бокали та подавайте.