Фруктовий пиріг з чорницею і манго
До солодких страв і напоїв

Фруктовий пиріг з чорницею і манго

  • 1год

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Розігріти духовку до 180 С° . Для приготування начинки, змішайте манго, чорницю і лимонний сік у великій мисці. Змішайте цукор, кукурудзяний крохмаль, приправу до випічки та десертів і імбир в маленькій мисці і посипте фрукти. Помістіть фрукти в форму для випічки, змащену антипригарним спреєм

  • Для приготування топпінгу, змішати борошно, 3 столові ложки цукру, розпушувач для тіста, імбир мелений, 1/4 чайної ложки приправи до випічки та десертів, соду для випічки і сіль у великій мисці. Додати ряжанку та добре перемішати. Розділіть тісто закругленою столовою ложкою на 6 частин та полийте ним фруктову суміш. Змішайте 1 столову ложку цукру і 1/4 чайної ложки приправи до випічки та десертів. Посипте пиріг.

  • Випікати від 35 до 40 хвилин або доки фрукти не почнуть шипіти, а топінг не набуде коричневого кольору. Подавати теплим.