Апельсин з гарячою халвою та розмарином
Кухні світу

Апельсин з гарячою халвою та розмарином

Запечені апельсини з гарячою халвою і ноткою розмарину – це дуже легкий в приготуванні десерт, який має дивовижний смак.
  • 15Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 апельсини
  • 100 r халви
  • 1/2 лимона
  • Тертий темний шоколад
  • Розмарин

Приготування

  • Апельсини нарізати шматочками товщиною 0,5 см і викласти на форму для випічки. Полити соком лимона.

  • На кожну скибочку покласти шматочок халви і посипати розмарином.

  • Поставити в духовку і запікати протягом 5-10 хвилин, так щоб халва стала рідкої консистенції.

  • Прикрасити тертим шоколадом і свіжою м’ятою. Подавати до столу поки він гарячий.