Бразильський курячий суп
Кухні світу

Бразильський курячий суп

  • 1год

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ціла курка
  • 3 щіпки Морська сіль
  • 3 щіпки Суміш перців
  • 1 середня ріпчаста цибуля
  • 3 картоплі
  • 2 солодких перця (один червоний, один зелений)
  • 2 помідори
  • 2 зубчики часнику
  • 100 r консервованого зеленого горошку
  • 1/2 склянка рису
  • 100 мл білого сухого вина

Приготування

  • Зварити міцний курячий бульйон.

  • Картоплю, перець, очищені від шкірки помідори нарізати кубиками, часник подрібнити, все це змішати із 2 ст. ложками рослинної олії та вином, викласти в каструлю і перемішати. Посолити, поперчити і варити 15 хв.

  • Додати рис і горошок, і при постійному помішуванні, гасити на пару хвилин. Курку вийняти з бульйону, біле м’ясо нарізати дрібними шматочками і разом з 500мл бульйону додати до овочів. Варити близько 20 хв. до готовності рису. Додати зелень .

  • Розлити в тарілки і посипати натертим пармезаном, прикрасити гілочкою петрушки. Приємного апетиту!