В єтнамський теплий салат з курки
Кухні світу

В'єтнамський теплий салат з курки

Смажені курячі грудки, приправлені чудовою приправою до салатів, у поєднанні з морквою, перцем, огірком і червоною цибулею, политий гострим соусом з оливкової олії, рибного соусу, соку лайма, насіння кунжуту і коріандру.
  • 10Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 курячі грудки, без кісток та без шкіри, нарізані
  • 1 ст.л насіння кунжуту
  • 2 ч.л коріандру
  • 2 ч.л Приправа до курки
  • 1/2 ч.л Чилі гострий
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 2 моркви, подрібнені
  • 1 червоний перець, дрібно нарізаний
  • 1 жовтий перець, дрібно нарізаний
  • 1 огірок, тертий
  • 1 червоний лук, дрібно нарізаний
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1/2 ст.л рибного соусу
  • Сік 1 лайма

Приготування

  • Нагріти олію і обсмажити курку протягом 6-7 хвилин, доки курка не підрум’яниться. Додати приправу до курки, чилі гострий та імбир мелений і варити ще 2 хвилини.

  • Тим часом помістіть моркву, перець, огірок і червону цибулю у великій салатниці. Змішайте оливкову олію і рибний соус з соком лайма, кунжутом та коріандром.

  • Додайте теплу курку в миску і перемішайте м’яко. Полити зверху соусом і відразу подавати.

  • Добре смакує з рисом або локшиною, а також з тайськими пряними крекерами.