Журек з білою ковбасою і хроном
Кухні світу

Журек з білою ковбасою і хроном

  • 45Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 300 r білої ковбаси
  • 2 шт. Лаврове листя
  • щіпка Морська сіль
  • щіпка Суміш перців
  • 500 мл овочевого бульйону
  • 500 мл супу на борошняній заквасці
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • 3 ст.л рослинної олії
  • 1 ст.л хрону
  • 1/2 склянка склянки сметани
  • 4 яйця

Приготування

  • Цибулю нарізати кубиками, обсмажити в олії.

  • До киплячого бульйону додати нарізану кільцями ковбасу, лавровий лист та варити близько 20 хвилин.

  • Процідити бульйон, залити ковбасу закваскою з борошна, додати цибулю і довести до кипіння, часто помішуючи.

  • В сметану додати подрібнений зубчик часнику, морську сіль, суміш перців і хрон, перемішати.

  • Подавати суп з половинками круто зварених яєць.