Інгредієнти
- 300 r білої ковбаси
- 2 шт. Лаврове листя
- щіпка Морська сіль
- щіпка Суміш перців
- 500 мл овочевого бульйону
- 500 мл супу на борошняній заквасці
- 2 зубчики часнику
- 1 цибулина
- 3 ст.л рослинної олії
- 1 ст.л хрону
- 1/2 склянка склянки сметани
- 4 яйця
час приготування
Інгредієнти
Цибулю нарізати кубиками, обсмажити в олії.
До киплячого бульйону додати нарізану кільцями ковбасу, лавровий лист та варити близько 20 хвилин.
Процідити бульйон, залити ковбасу закваскою з борошна, додати цибулю і довести до кипіння, часто помішуючи.
В сметану додати подрібнений зубчик часнику, морську сіль, суміш перців і хрон, перемішати.
Подавати суп з половинками круто зварених яєць.