Перепічка з затаром
Кухні світу

Перепічка з затаром

Затар - суміш спецій, яка широко використовується на всьому Близькому Сході. Орегано змішують з оливковою олією, кунжутом та сумахом для намазування на піту
  • 40Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • крапля оливкової олії, щоб зробити пасту
  • 4 щіпки борошна
  • 2 яйця
  • 1 склянка води
  • oіпка солі
  • Затар:
  • 4 ст.л Орегано
  • 4 ст.л кунжуту
  • 1 ч.л Сумах (можна замінити лимонною цедрою)

Приготування

  • Розігріти духовку до 200 ° С, поки робите тісто. Потріть руки злегка з оливковою олією. Візьміть жменю тіста в кулак, стискаючи маленьку кульку з тіста між великим і вказівним пальцем.

  • Помістіть на змащений олією папір для випічки, і повторюйте, поки не використали все тісто. Змастіть ще трохи кінчики пальців в оливковій олії, і розімніть кожну кульку, щоб вона отримала круглу форму коржа .

  • У маленькій мисці, приготуйте Затар змішайте орегано, насіння кунжуту, сумах/лимонну цедру і оливкову олію до отримання однорідної суміші. Змастіть тонким шаром затару кожну перепічку і запікайте в духовці протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору і надутутості.