Салат Пампас
Кухні світу

Салат "Пампас"

  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 червоної капусти
  • 150 r вареної ковбаси
  • 150 r копченої шинки
  • 100 r маринованих овочів
  • 1 цибулина
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 ст.л винного оцту
  • 3 щіпки Приправа до салатів

Приготування

  • Порізати капусту соломкою, цибулю - кільцями.

  • Порізати шинку і підсмажити. Вийняти її зі сковороди. Туди покласти нарізану капусту та цибулю, порізану зелену цибулю, додати приправи до салатів. Гасити в жирі від шинки, доки капуста не стане м’якою.

  • Порізати кубиками ковбасу і мариновані овочі. Викласти в салатницю. Туди ж додати тушковані овочі. Перемішати і заправити оцтом. Зверху посипати шматочками смаженої шинки . Смачного!