Запечена баранина з мятою та розмарином
Основний інгредієнт

Запечена баранина з м'ятою та розмарином

Цей рецепт допоможе вам приготувати насичене м’ясо баранини, приправлений ароматним розмарином, м'ятою і часником.
  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 цибулина, нарізана
  • 2 ст.л вустерширського соусу
  • 2 червоних перця, нарізаних шматочками
  • за смаком Морська сіль
  • за смаком Чорний перець горошком
  • 450 r баранини, нарізаної кубиками
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізані
  • 1/2 ч.л Розмарин
  • 1/2 ч.л Mint
  • 2 шт. Лаврове листя
  • 150 мл води
  • 400 r нарізаних помідор
  • 1 ст.л томатного пюре

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 180 ° С

  • Помістіть цибулю і баранину в жаростійку чавунну каструлю і обсмажуйте протягом 5-6 хвилин.

  • Додайте часник, розмарин, м’яту, лавровий лист, потім воду, помідори, томатну пасту, вустерширський соус і переці в каструлю. Приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння.

  • Добре перемішати, накрити кришкою і варити протягом 1 ½-2 год або доки м’ясо не стане ніжним, помішуючи.