Запечені овочі
Основний інгредієнт

Запечені овочі

  • 1год

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 маленьких кабачки
  • 2 червоних солодких перця
  • 1 жовтий солодкий перець
  • 8 зубчиків часнику
  • 5 помідорів
  • 3/4 склянка оливкової олії
  • 4 цибулини
  • Трави італійської кухні

Приготування

  • В оливкову олію додати подрібнений часник, 2 столові ложки трав італійської кухні і ретельно перемішати.

  • Бланширувати помідори зі шкіркою.

  • Цибулю, кабачки і помідори нарізати скибочками, а перець смужками.

  • Викладіть овочі пластами, один за іншим, у форму для випічки, змащену оливковою олією ¼.

  • Укладені овочі полийте рештою оливкової олії і посипте травами італійської кухні.

  • Випікати близько 30 хвилин у духовці, попередньо нагрітій до 180 ° С.

  • Перед подачею можете посипати сиром моцарелла.