Огірково травяний гаспачо з кавуном
Основний інгредієнт

Огірково-трав'яний гаспачо з кавуном

Це сучасний варіант улюбленого освіжаючого супу. М'яка, в азіатському стилі, огіркова база має свіжі нотки м'яти і кропу. Соковиті кавунові кубики надають тонку солодкість супу.
  • 1год 30Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 середніх огірка, очищені та нарізані
  • 1/2 ч.л Mint
  • 1 ст.л сметани
  • за смаком Чорний перець горошком
  • 50 r хлібної закваски
  • 250 мл води
  • 1 ст.л білого винного оцту
  • 2 ч.л тайського рибного соусу
  • 1 ч.л солодкого рисового вина (Мірин)
  • 100 r кавуна, нарізаного кубиками
  • 25 r червоної цибулі, дрібно нарізаної
  • 1 ст.л оливкової олії

Приготування

  • Помістіть огірки, закваску, воду, оцет, рибний соус і мірин в блендер, накрийте кришкою і змішайте до стану грубого пюре. Охолодіть протягом 1 години.

  • Змішайте кавун, цибулю, олію і м’яту в невеликій мисці. Налийте гаспачо в неглибоку миску. Влийте кавунову суміш в центр гаспачо. Зверху викладіть 1 ложку сметани. Подавайте із свіжомеленим чорним перцем за смаком.