Паста з сосисками
Основний інгредієнт

Паста з сосисками

  • 25Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 250 r твердих макаронів ( типу пенне )
  • 2 щіпки Морська сіль
  • 2 щіпки Трави італійської кухні
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 400 r сосисок або копчених ковбасок
  • 1,5 склянка цибулі , нарізаної кубиками
  • 2 зубчики часнику
  • 2 склянки курячого бульйону
  • 280 r консервованих томатів у власному соку
  • 1/2 склянка жирних вершків
  • 1 склянка тертого сиру

Приготування

  • Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому сильному вогні, доки не з’явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, доки не підрум’яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд.

  • Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони, морську сіль і трави італійської кухні, перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте сковороду і зробіть вогонь нижче середнього. Погасіть вогонь, коли макарони стануть м’якими, приблизно за 15 хвилин.