Рулет з телятини та грибів запечений з соусом з трав
Основний інгредієнт

Рулет з телятини та грибів, запечений з соусом з трав

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 400 r телятини
  • 4 щіпки Прованські трави
  • 4 щіпки Білий перець мелений
  • 4 щіпки Морська сіль
  • 200 r білих грибів
  • 50 r сиру
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1/4 чашка вершкового масла
  • 2 ст.л борошна
  • 1 склянка молока

Приготування

  • Телятину нарізати рівномірними скибочками, відбити молотком і маринувати в спеціях з оливковою олією, відкласти в сторону на 10 хвилин.

  • Гриби, цибулю і часник нарізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді приправити морською сіллю і білим перцем - залишити його в мисці, для охолодження

  • Підготувати соус бешамель шляхом розчинення масла з додаванням борошна і молока, інтенсивно перемішувати, додати Kamis Прованські трави.

  • Рулети на деці для випічки залити соусом бешамель і поставити в духовку на 50 хвилин при температурі 180 ˚С.