Спагеті а ля карбонара
Основний інгредієнт

Спагеті а-ла карбонара

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 450 r спагеті
  • 80 r сиру Пармезан
  • 1 яйце
  • 200 r яловичої грудинки
  • 3 ст.л оливкової олії
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
  • 150 мл сухого (столового) білого вина
  • 2 щіпки Морська сіль з травами
  • 2 щіпки Прованські трави

Приготування

  • Відваріть спагеті в солоній воді.

  • У невеликій ємності змішайте натертий сир і яйця. Відставте .

  • Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте грудинку і обсмажуйте, помішуючи, близько 5 хвилин. Додайте часник і готуйте близько 1 хвилини. Якщо необхідно, позбудьтеся надлишків жиру на сковороді. Додайте вино, і продовжуйте тушкувати, доки не випарується половина. До цього часу спагеті вже повинні бути готові. Перемішайте їх із сирною сумішшю.

  • Додайте спагеті в сковороду з грудинкою, добре перемішайте. Приправте зверху морською сіллю та прованськими травами.