Суп гуляш з гарбузом яловичиною і квасолею
Основний інгредієнт

Суп гуляш з гарбузом, яловичиною і квасолею

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кілограм лопатки яловичини
  • 1 зубок часника
  • 2 щіпки квасолі
  • 4 щіпки Морська сіль
  • 5 щіпки Приправа до м’яса
  • 1/2 чашка оливкової олії
  • 2 шт. митої середньої моркви
  • 400 r гарбуза очищеного
  • 3 шт. середньої картоплі
  • 3 щіпки Куркума
  • 3 шт. середніх помідорів
  • 4 щіпки Орегано

Приготування

  • Яловичину нарізати середніми кубиками , перекласти в миску, додати оливкову олію і "Приправу до м’яса" Kamis. Залишити маринуватися на 10 хв.

  • Моркву і гарбуз очистити від шкірки, нарізати скибочками , перекласти в миску. Картоплю почистити, нарізати середніми кубиками, зварити в підсоленій воді з додаванням спеції "Куркума" Kamis .

  • Викласти картоплю в термостійку миску. М’ясо викласти в каструлю з холодною водою, яка в 2 рази перевищує обсяг м’яса. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 15 хвилин.

  • Додати в каструлю моркву і гарбуз, варити ще 7 хвилин. Додати помідор нарізаний кубиками, відварну картоплю, трави "Орегано" і часник. Додати морську сіль Kamis, квасолю і варити ще 3 хвилини. Накрити кришкою і залишити в теплому місці на 30 хвилин. Смачного!