Суп  крем з кольорової капусти з прованськими травами
Рецепти на день

Суп - крем з кольорової капусти з прованськими травами

  • 1год 30Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 качан кольорової капусти
  • 1 цибуля-порей
  • 50 мл оливкової олії
  • 700 мл курячого бульйону
  • 300 мл молока
  • 2 щіпки грінок з пряного хліба
  • 2 ст.л Трави середземноморської кухні

Приготування

  • Кольорову капусту розібрати на суцвіття, відварити в підсоленій воді до напівготовності ( хвилин 7-10 ) .

  • Білу частину цибулі-порей нарізати кружальцями, промити проточною водою, обсушити, потім обсмажити 2-3 хв. на оливковій олії і додати в гарячий курячий бульйон.

  • В бульйон додати молоко, прованські трави і відварну кольорову капусту, залишивши кілька суцвіть для прикраси.

  • Перемішати суп у блендері до однорідної консистенції.

  • Подавати з пряними грінками і суцвіттям кольорової капусти, що залишилась.