Default
Тенденції в Смаках

Абрикосовий йогурт з насінням базиліка, куркумою та імбиром

Скоштуйте цей абрикосовий йогурт з насінням базиліка і ви будете преємно вражені. Насіння базиліка (знайдені у вашому місцевому магазині натуральних продуктів або в Інтернеті) розпухає у йогурті, утворюючи товсту, кремову текстуру… ідеально підходить як топінг для фруктів та свіжих або смажених овочів.

Кількість порцій: 1 1/4 склянки або 10 (2-ч.л.)

Інформація про поживну цінність на порцію: 24 калорій, всього жирів 0г, насичених жирів 0г, холестерину 1 мг, 49 мг натрію, вуглеводи 4г, волокна 1г, білки 2г
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 24

    Калорії

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Змішайте всі інгредієнти в середній склянці вінчиком до повного змішування.

  • Охолодіть в холодильнику принаймні 1 годину, щоб дозволити насінню базиліка увібрати вологу і аромат їх перед подачею.

  • Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах.