Default
Тенденції в Смаках

БАТОНЧИКИ МАНГО ЛАССІ

Натхненний традиційним індійським напоєм Лассі з йогуртом напій – це охолоджені шматочки грецького йогурту, правильний баланс вершків, прохолоди, солодощів і спецій. Ви полюбите цю мрійливу текстуру, що, як у чізкейка, загорнута в підсмажене фісташково-кокосове покриття для хрусткого смаку.

Інформація про поживну цінність на порцію: 90 калорій, жирів всього 6 г, насичених жирів 4 г, холестерину 8 мг, натрію 53 мг, вуглеводів 6 г, волокна 1 г, білки 3 г, загальний вміст цукрів 5 г
  • 25Хв

    Час підготовки

  • 4Хв

    час приготування

  • 90

    Калорії

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

36

Порцій

  • 2 стиглі манго, очищені від шкірки і порізані на 1 см шматочки (приблизно 2 склянки)
  • 1/2 склянки кокосового молока
  • 2 пакетики (7,5 грам) не ароматизованого желатину
  • 1 1/2 склянки простого грецького йогурту
  • 1 упаковки (240 грам) вершкового сиру, пом'якшеного
  • 2 ч.л ванільного екстракту
  • 1 ч.л Кориця мелена
  • 3/4 ч.л Куркума
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 3 ст.л меду
  • 1/2 склянки подрібненої кокосової стружки, підсмаженої
  • 1 склянка подрібнених фісташок або кеш'ю, злегка підсмажених

Приготування

  • Підігрівайте манго у мікрохвильовці на високій потужності 2 1/2 хвилини або до пом'якшення. Помістіть у кухонний комбайн або блендер і збивайте до отримання однорідної маси. Вийміть, відкладіть.

  • Помістіть кокосове молоко у середню миску для мікрохвильової печі. Рівномірно розсипте желатин поверх молока. Збийте вінчиком, щоб добре змішалось і желатин повністю розчинився. Дайте суміші постояти 5 хвилин. Поставте в мікрохвильову піч на високі обороти на 1 1/2 хвилини, помішуючи кожні 30 секунд. Вийміть з мікрохвильовки і дайте суміші охолонути.

  • Тим часом збийте йогурт та вершковий сир електричним міксером на середньо-високій швидкості близько 3 хвилин до отримання однорідної маси. Перемішайте пюре манго, ванільний екстракт, куркуму, імбир, сіль і мед. Збивайте 1 хвилину. Поступово додайте кокосову вершкову суміш до йогуртової суміші, збиваючи до гарного змішування.

  • Вилийте суміш у несмазану форму для випічки 32х22 см. Накрийте пластиковою кришкою. Охолоджуйте не менше 4 годин. Наріжте прямокутні кусочки, приблизно 5 см на 2,5 см.

  • Змішайте кокосову стружку і фісташки в неглибокій посуді. Занурте кусочки манго Лассі в суміш, щоб рівномірно нанести з усіх боків. Охолоджуйте до готовності.

  • Кулінарні поради: Щоб підсмажити кокосову стружку, викладіть її рівним шаром на невелику вистелену пергаментом форму для запікання. Випікайте в попередньо нагрітій до 160 ° С духовці 3 хвилини. Обережно вийміть з духовки; розмішайте. Поверніть у духовку і смажте ще 2 - 3 хвилини, доки кокосова стружка не підрум’яниться. Уважно стежте, бо кокосова стружка легко згорить. Щоб підсмажити фісташки помістіть їх у суху сковороду на середній вогонь. Смажте, часто помішуючи, приблизно 2 - 3 хвилини. Вийміть фісташки, відкладіть для охолодження.