fresh_fresh_sauce_sambal_800
Тенденції в Смаках

Вогняний свіжий соус «Самбал»

Самбал - це універсальний соус чилі Південно-Східної Азії, який використовується як приправа до локшини, м'яса, яєць, креветок й овочів під час готування за технологією стір-фрай. Його також використовують в якості солодкої, кислої і пряної столової спеції. У цій свіжій версії, що готується в блендері, підкреслюється яскравий аромат чилі і його можна приготувати за 15 хвилин або менше.
  • 15Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 200 r червоних чилі фресно, видалити стержень і крупно посікти
  • 1/2 склянка рисового оцту
  • 5 ч.л часникового порошку
  • 1 ст.л Чилі гострий
  • 2 ч.л Морська сіль
  • 1/2 ч.л цукру

Приготування

  • Покласти усі інгредієнти в кухонний комбайн або чашу блендера; накрити кришкою. Змішувати доки не отримаєте крупну нарізку.

  • Зберігати в чистій, щільно закритій тарі або банці в холодильнику до 2 тижнів