Гострі курячі крильця на грилі по індійськи
Тенденції в Смаках

Гострі курячі крильця на грилі по-індійськи

Відчуйте чарівні гострі й пряні нотки індійської кухні на прикладі цих смажених курячих крилець. Страва подається з йогуртовим соусом з медом для пом’якшення смаку.
  • 19

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Для приготування суміші кашмірі масала добре перемішати всі інгредієнти

  • Для курячих крилець, змішати цибулю, 3 столових ложки лимонного соку, суміш спецій і морську сіль у невеликій ємності. Покласти курячі крильця у великий пластиковий пакет або скляне блюдо, залити маринадом та добре змішати. Охолоджувати протягом 2 годин чи більше, щоб крильця добре промаринувалися.

  • Тим часом розтопити масло в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати індійську приправу (Карі) і борошно та обжарити, постійно помішуючи, протягом 30 секунд. Додати гострий соус та пропарити на середньому вогні ще 30 секунд. Відкласти. Для йогуртового соусу змішати йогурт із медом у невеликій ємності. Перед подачею остудити.

  • Вийняти курячі крильця з маринаду, який вже більше не знадобиться. Обжарити курячі крильця на середньому вогні протягом 15 - 18 хвилин до готовності, постійно перевертаючи. Викласти крильця у велику ємність.

  • Змішати кінзу і 2 столових ложки лимонного соку з гострим соусом у каструлі. Полити цією сумішшю крильця й добре струснути, щоб вони повністю покрилися заправкою. Подавати з йогуртовим соусом.