Нопал, або листя кактуса, використовується при готуванні майже всіх страв у Мексиці, від салатів до супів і соусів. Попередньо оброблене листя кактуса створить чудову базу для цього барвистого салату зі свіжими помідорами, цибулею, соком лайма, кінзою й спеціями. Подавайте його як начинку або гарнір для тако й тостадо.
Інформація про поживну цінність на порцію: 73 калорій, загальна кількість жирів 5г, насичені жири 1г, холестерин 0мг, натрій 689мг, вуглеводи 6г, волокна 3г, всього цукрів 1г, білки 1г
(Доданий цукор 0г)
Нопал, або листя кактуса, використовується при готуванні майже всіх страв у Мексиці, від салатів до супів і соусів. Попередньо оброблене листя кактуса створить чудову базу для цього барвистого салату зі свіжими помідорами, цибулею, соком лайма, кінзою й спеціями. Подавайте його як начинку або гарнір для тако й тостадо.
Інформація про поживну цінність на порцію: 73 калорій, загальна кількість жирів 5г, насичені жири 1г, холестерин 0мг, натрій 689мг, вуглеводи 6г, волокна 3г, всього цукрів 1г, білки 1г
(Доданий цукор 0г)