Default
Тенденції в Смаках

ЗАМОРОЖЕНІ ТАЙСЬКІ ЛАЙМОВІ МІНІ-ПИРОГИ

Охолоньте після гострої їжі (або просто побалуйте себе) замороженими міні-пирогами, створеними із натхненням класичним лаймовим пирогом. Листя лайма кафро створять вибух цитрусового смаку у ніжній кокосовій начинці, вкритої шаром хрусткої кокосово-арахісової скоринки з нотками спецій.

Кулінарні поради: Листя лайма кафро - це блискучі, товсті темно-зелені листя, які ростуть подвійно - як два з'єднані листочки. Листя надають освіжаючий лимонно-лаймовий аромат і смак, характерний для тайської кухні. Щоб отримати максимальну кількість аромату при використанні цілого свіжого листя, видаліть центральне стебло / жилку і відкиньте. Сушені листя можна використовувати цілими. Листя лайма кафро доступні в свіжому, замороженому або сушеному вигляді на азіатських ринках та в інтернет-магазинах.
  • 30Хв

    Час підготовки

  • 346

    Калорії

  • 19

    Інгредієнти

Інгредієнти

12

Порцій

  • Кокосовий крем з листям лайма кафро:
  • 1/4 склянки води
  • 2 ст.л цукру
  • 3 листки лайма кафро
  • 1 склянка кокосового молока
  • Кокосово- арахісова скоринка:
  • 1 1/2 склянки несолоного сухого смаженого арахісу
  • 3/4 склянки подрібненої кокосової стружки, підсмаженої
  • 1/4 склянки цукру
  • 2 ст.л розтопленого масла
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1/2 ч.л солі
  • 1/4 ч.л Червоний перець солодкий
  • Начинка:
  • 1 упаковка (240 r) вершкового сиру, пом'якшеного
  • 1/3 склянки цукру
  • 2/3 склянки вершків
  • Цедра одного лайма, окремо
  • 1/4 склянки подрібненої кокосової стружки, підсмаженої

Приготування

  • Для кокосового крему з листям кафро помістіть воду, цукор і листя лайма в невелику каструлю на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Зменшити вогонь до низького; варити 5 хвилин або поки суміш не зменшиться наполовину. Вбийте в кокосове молоко. Доведіть до кипіння. Зменшити вогонь до низького; варіть 5 хвилин, часто помішуючи. Зняти з вогню. Накрийте і поставте в холодильник на 2 години. Видаліть листя лайма і відкиньте

  • Для скоринки у великій мисці змішайте цукор, масло, імбир, сіль і перець. Помістіть арахіс і підсмажену кокосову стружку в кухонний комбайн і збивайте до грубого подрібнення. Перемішайте арахісову суміш у масляну суміш, щоб рівномірного з’єдналась. Притисніть приблизно 2 столові ложки арахісової суміші на дно кожної з 12 паперових формочок для кексів (при бажанні використовуйте дно 1/4 склянки мірної чашки для віджимання скоринки.)

  • Для начинки збити вершковий сир і цукор у великій мисці електричним міксером до отримання гладкої і кремової текстури, близько 1 хвилини. Додайте кокосовий крем з листям лайма кафро, вершки і 1 столову ложку цедри лайма; взбивайте 2 хвилини або доки добре не змішається.

  • Залийте начинку рівномірно по скоринці в форми для кексів. Посипте підсмаженою кокосовою стружкою і цедрою лайма, що залишилася. Накрийте кришкою і охолоджуйте в холодильнику ніч. Подавайте замороженими.

  • Кулінарні поради: Листя лайма кафро - це блискучі, товсті темно-зелені листя, які ростуть подвійно - як два з'єднані листочки. Листя надають освіжаючий лимонно-лаймовий аромат і смак, характерний для тайської кухні. Щоб отримати максимальну кількість аромату при використанні цілого свіжого листя, видаліть центральне стебло / жилку і відкиньте. Сушені листя можна використовувати цілими. Листя лайма кафро доступні в свіжому, замороженому або сушеному вигляді на азіатських ринках та в інтернет-магазинах.