Кукурудзяна юшка з копченим чаэм і чорізо
Тенденції в Смаках

Кукурудзяна юшка з чаэм, копченими кумином і чорізо

Ця швидка в приготуванні кукурудзяна юшка, приготована в скороварці, отримує глибокий, димний аромат від ковбаски чорізо, підкопченого кумину (зири) і чаю.
  • 35Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л ложка чаю
  • 370 r червоної картоплі, нарізаної кубиками по 2,5 см
  • 1 ч.л , підкопчена
  • 1 ч.л Морська сіль
  • 2 склянки жирних вершків
  • 2 склянки окропу
  • 2 ч.л рослинної олії
  • 200 r висушеної ковбаски чорізо, нарізаної (2 склянки)
  • 3 склянки свіжих кукурудзяних зерен
  • 1 склянка нарізаної селери
  • 1 середня цибулина, дрібно нарізана
  • 1/2 середньої цибулини фенхелю, тонко нарізаної
  • 1/4 склянка борошна

Приготування

  • Залийте чай окропом і залиште на 5 хвилин. Процідіть чай.

  • Нагрійте олію в скороварці на середньому вогні. Додайте чорізо, кукурудзу, селеру, цибулю і кріп; готуйте, помішуючи від 5 до 8 хвилин або доки овочі не стануть м’якими. Всипте борошно; готуйте ще 1 хвилину. Додайте чай, картоплю, смажений кумин і морську сіль; добре перемішайте. Закрийте кришкою. Поставте скороварку на сильний вогонь. Готуйте 8 хвилин. Зніміть з вогню. Дайте постояти 5 хвилин.

  • Охолодити скороварку під струменем холодної води протягом декількох секунд, щоб знизити внутрішню температуру і тиск. Зніміть кришку. Перемішайте з вершками.