Default
Тенденції в Смаках

Печиво в шоколадній глазурі з кунжутом

Подвійне використання насіння кунжуту робить ідеальним цей рецепт печива. Як підсмажене насіння кунжуту, так і чорне насіння кунжуту надпє текстуру, колір і теплий, гострий смак. Занурьте печиво у шоколад і посипте додатко кунжутом, щоб зробити завершальний штрих.

Кількість порцій: 45 (1 печиво)

Інформація про поживну цінність на порцію: 132 калорій, всього жирів 8г, насичених жирів 4г, холестерину 15 мг, 25 мг натрію, вуглеводи 13г, волокна 1г, білки 2г
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 8Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

45

Порцій

  • 3 склянки борошна
  • 3/4 ч.л розпушувача для тіста
  • 1/4 ч.л Морська сіль
  • 1 склянка масла, пом'якшеного
  • 1 склянка цукру
  • 1 яйце, взбите
  • 1 ст.л незбираного молока
  • 1/2 ч.л кунжутної олії
  • 3/4 склянки підсмаженого насіння кунжуту, оеремо
  • 1/2 склянки чорного насіння кунжуту
  • 180 грам темного шоколаду, розплавленого

Приготування

  • Просіяти борошно, розпушувач для тіста і морську сіль у велику миску; відкладіть. Збити масло і цукор у великій мисці електричним міксером на високій швидкості до легкої і пухнастої консистенції. Додати яйце, молоко і кунжутну олію; добре перемішати. Поступово збивайте суміш борошна на низькій швидкості, поки тісто не почне відриватися від боків чаші. Розмішати 1/2 склянки підсмаженого та чорного кунжуту. Розділити тісто навпіл. Зформуйте з кожної половини в коржики, діаметром в 5 см. Загорніть в поліетиленову плівку. Охолоджуйте протягом 2 годин.

  • Попередньо нагрійте духовку до 190 ° C,. Дістаньте тісто з холодильника і наріжте товщиною 0,5см. Розмістіть на пергаментному листі.

  • Випікайте 7 - 8 хвилин або до доки краї злегка не підрум'яніться. Охолодіть на бумазі для випічки 1 хвилину. Перемістіть на решітку; охолодіть повністю.

  • Опустіть кожне печиво в розтоплений шоколад, покривши приблизно 1/3 кожного печива. Посипте печиво підсмаженим насінням кунжуту, що залишилися. Залиште при кімнатній температурі на восково-паперовому піддоні на 15 хвилин або до загустіння шоколаду.