Спагеті з зеленим чаєм
Тенденції в Смаках

Спагеті з зеленим чаєм, сиром фета та оливками каламата

Грецький гірський чай, орегано і фенхель у бульйоні є основою для соусу, що доповнюється оливками каламата і сиром фета.
  • 30Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 гілочки грецького гірського чаю (включає стебло, листя та квіти)
  • 150 r листя молодого шпинату
  • 100 r подрібненого сиру фета
  • 100 r нарізаних скибочками оливок каламата без кісточок
  • 2 ст.л свіжого лимонного соку
  • 2 шт. Лаврове листя
  • 200 r спагеті, поламаних навпіл
  • 1 середня дрібно нарізана цибулина фенхеля
  • 425 r помідорів чері, розрізаних навпіл
  • 3 1/2 склянка води
  • 1 ст.л Орегано
  • 2 ч.л натертої лимонної цедри
  • 1 ч.л Морська сіль

Приготування

  • Подрібнити стебла чаю та разом з лавровим листям викласти в середину марлі або фільтра для кави. Міцно зав’язати довгою ниткою.

  • Покласти спагеті, фенхель, помідори, воду, орегано, лимонну цедру, морську сіль і марлю з чаєм до великої каструлі або гусятниці. Довести до кипіння на максимальному вогні. Тушкувати, постійно помішуючи, протягом 10 - 12 хвилин до готовності пасти і випарювання більшої частини рідини.

  • Вийняти марлю. Додати до пасти шпинат, сир фета, оливки і лимонний сік, все добре перемішати