Default
Тенденції в Смаках

Шипучий фруктовий енергетик

Підказка:

Шипучий фруктовий коктейль: У кожну склянку додайте 60 мл джину, щоб перетворити напій у коктейль на другий сніданок.

  • 10Хв

    Час підготовки

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

2

Порцій

Сироп із кайєнського перцю

Шипучий фруктовий енергетик

  • ½ склянки яблук сорту «Гренні Сміт», порізаних кубиками по 1,25 см
  • ¼ склянки порізаного скибочками огірка без насінин і додаткові скибочки для прикрашання
  • Кубики льоду
  • 1 склянка газованого соку клементина

Приготування

  • Для сиропу з кайєнського перцю у невеликій каструлі змішайте цукор, воду та перець чилі. На середньому вогні доведіть до кипіння. Кип’ятіть до повного розчинення цукру. Заберіть із вогню. Охолодіть (Сиропу виходить достатньо для 8 порцій.)

  • Для приготування шипучого фруктового енергетика розділіть яблуко та огірок на 2 склянки. У кожну склянку налийте 2 столові ложки сиропу з кайєнського перцю; перемішайте паличкою для розмішування напоїв або дерев'яною ложкою. У кожну склянку покладіть кубики льоду. Зверху додайте ½ склянки газованого соку клементина. За бажання прикрасьте скибочками огірка.