Курка з кумином та апельсинами
До свят та особливих подій

Курка з кумином та апельсинами

  • 55Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1,3 кілограм курячих ніжок
  • 2 середніх апельсина
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 2 ст.л Насіння куміну (зіра)
  • 1 ч.л Морська сіль з чорним перцем

Приготування

  • Розігріти духовку до 220 ° С. Промийте і висушіть курку. Зріжте надлишковий жир. Натріть шкіркою від апельсинів решітку. Вичавіть 1 столову ложку соку з апельсина в маленьку миску. Додайте інші інгредієнти; перемішайте, доки суміш не перетвориться на пасту.

  • Вкрийте курячі шматочки рівномірно приготованою пастою. Викладіть курку, шкірою вгору, у велику неглибоку форму для випікання, збризнувши розбризкувачем. Тонкими скибочками наріжте апельсини і викладіть зверху на курку.

  • Випікати 40 хвилин або до готовності курки.