Інгредієнти
- 3/4 склянка желе гуави (можна замінити іншим желе)
- 1/2 склянка соку лайма
- 1 1/2 ч.л Чорний перець мелений
- 1 ч.л Червоний перець солодкий
- 1 ч.л Морська сіль з травами
- 1 ч.л рослинної олії
- 600 r курячих крилець
час приготування
Інгредієнти
Розтопити желе з гуави у мисці в мікрохвильовій печі. Додати сік лайма, чорний перець мелений і червоний перець солодкий та добре перемішати. Відлийте 1/2 склянки для глазурі. Додати в суміш морську сіль з травами та олію, що залишилася в мисці. Опустіть у суміш курячі крильця та добре змочіть їх.
Охолодіть крильця протягомі 30 хвилин, потім вийміть їх з маринаду. Нанжати крильця на довгі подвійні шампури.
Готуйте крильця на середньому вогні від 15 до 18 хвилин або до готовності, періодично перевертаючи. Помістіть курячі крильця у велику миску. Додати суміш із желе гуави, яку попередньо відлили у склянку та добре перемішайте