Спаржа на грилі з грибами та сиром
До свят та особливих подій

Спаржа на грилі з грибами та сиром

  • 20Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пучок зеленої спаржі
  • 2 ст.л лимонного соку
  • Морська сіль
  • Чорний перець мелений
  • декілька шляпок грибів
  • декілька коктейльних помідорів (чері)
  • 1/2 склянка тертого твердого сиру
  • 1 ч.л Суміш для маринаду Овочі на вугіллі
  • 1 ст.л Французька гірчиця
  • 1 ст.л меду
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 зубчик часнику, розтовчений

Приготування

  • Вимийте спаржу, відламайте жорсткі кінці. Промийте і висушіть гриби

  • Викладіть спаржу, гриби та помідори чері на гарячу решітку і смажте на грилі протягом декількох хвилин

  • Посипте приправою Смвк Возню «Овочі на вугіллі». Через хвилину зніміть з гриля.

  • Для приготування соусу змішайте французьку гірчицю з медом і лимонним соком, сіллю і чорним перцем. Повільно влийте олію, помішуючи, доки соус не набуде кремової консистенції. Додайте готовий товчений часник, приправити улюбленими травами або сушені.

  • Викладіть овочі на тарілці. Посипати тертим твердим сиром. Подавати з медовим соусом. Смачного!