Інгредієнти
- 350 r курячої грудки
- 3 ч.л Імбир мелений для випічки
- Чорний перець мелений
- 3 помідори
- 1 ст.л борошна
- 1 склянка бульйону
- 150 r грибів
- 2 зелені цибулі
- 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
- олія для смаження
- Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Курячі грудки нарізати смужками довжиною 3 см і 1 см шириною .
Гриби, зелену цибулю, болгарський перець нарізати смужками.
Зніміть шкіру з помідорів і наріжте їх шматочками.
В дуже гарячій олії обсмажити м’ясо протягом 5 хвилин.
Додати гриби, зелену цибулю, перець і помідори. Перемішати, додати часник , імбир мелений і смажити протягом 2 хвилин.
Додайте бульйон, приправити морською сіллю і чорним меленим перцем. Все варити близько 5 хвилин.
Подавати з вареним рисом. Смачного!