Куряча грудка з імбиром
Кухні світу

Куряча грудка з імбиром

  • 30Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Курячі грудки нарізати смужками довжиною 3 см і 1 см шириною .

  • Гриби, зелену цибулю, болгарський перець нарізати смужками.

  • Зніміть шкіру з помідорів і наріжте їх шматочками.

  • В дуже гарячій олії обсмажити м’ясо протягом 5 хвилин.

  • Додати гриби, зелену цибулю, перець і помідори. Перемішати, додати часник , імбир мелений і смажити протягом 2 хвилин.

  • Додайте бульйон, приправити морською сіллю і чорним меленим перцем. Все варити близько 5 хвилин.

  • Подавати з вареним рисом. Смачного!