Інгредієнти
Для приготування пасти: Змішайте всі спеції і цедру лимона разом в миску. Нагріти олію в сковороді і обсмажити цибулю і часник до м’якості. Додати пасту з креветок і добре перемішати. Помістіть в блендер разом з прянощами і 3 столовими ложками холодної води. Збийте до однорідної маси.
Покладіть баранину, картоплю, кокосове молоко, рибний соус, кардамон і корицю у велику каструлю і повільно доведіть до кипіння, помішуючи. Варити на повільному вогні під кришкою протягом 1 години або доки баранина не стане ніжною, а рідина не зменшиться.
Додайте пасту карі разом з пастою з тамаринду, лимонним соком і цукровою пудрою. Варити на повільному вогні ще 2-3 хвилин та подавайте на стіл. Прикрасити смаженим арахісом.