Інгредієнти
- 3 склянки борошна
- 1 ч.л Кумин (Зира)
- 1/4 склянка молока
- 2 ст.л води
- 1/4 склянка несолодкого йогурту
- 4 ст.л вершкового масла (розтопленого)
- 1 ч.л цукру
- 1 ч.л соди
- 25 r свіжих дріжджів
- 2 щіпки Морська сіль з травами
Інгредієнти
Змішати дріжджі, молоко, воду і цукор в великій чашці і поставити в тепле місце або в миску з теплою водою. Опара почне пінитися і буде готова, коли збільшиться в об’ємі вдвічі, приблизно за 10-20 хвилин.
Змішати борошно, йогурт, розтоплене вершкове масло, морську сіль з травами і соду, додати суміш в опару .
Добре замісити тісто. Накрити чашку з тістом рушником або кришкою і поставити підходити в тепле місце або в миску з теплою водою приблизно на 2 години.
Розділити тісто на 6 рівних шматків і розкачати кожен шматок в овал, товщиною приблизно 0,5 см. Кожен коржик посипати Kamis та кумин (зира).
Поставити в попередньо розігріту духовку до 225 °С на 5-10 хвилин. Коржик повинен почати роздуватися і збільшуватися в об’ємі. Випікати до золотисто-коричневих цяток.
Змастіть вершковим маслом і подавайте на стіл. Смачного!