Смажена свинина з яблуками та вершковим соусом
Основний інгредієнт

Смажена свинина з яблуками та вершковим соусом

  • 25Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Змішати борошно з морською сіллю, чорним та червоним перцями в мисці. Додати свинину і посипати борошном зі спеціями.

  • Нагріти олію у великій сковороді, додайте свинину і підсмажте 2-3 хвилин з кожного боку. Вийміть свинину зі сковороди і відкладіть в сторону.

  • Додати червону цибулю, гриби та яблука в сковороду. Смажте протягом 3-4 хвилин, до золотистого кольору. Додати сік, приправу дом'яса, орегано і сметану, і повільно розмішати.

  • Знову покладіть свинину в сковороду, доведіть до кипіння і готуйте близько 10 хвилин, доки свинина не буде готова до кінця. Подавайте з молодою картоплею і броколі.