Томатний джем з розмарином та яйце пашот
Основний інгредієнт

Томатний джем з розмарином та яйце-пашот

Поєднання помідорів, солодкої цибулі і перців чилі з розмарином, приготовані на повільному вогні з розмарином ідеально підходить для використання для заправки бутербродів, гамбургерів і смаженого м'яса.
  • 1год 40Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 900 r помідорів, з видаленою серцевиною, розрізані навпіл
  • 1/4 ч.л Чорний перець мелений
  • 1 цибулина, тонко нарізана
  • 1 маленький чилі поблано (або інший перець чилі середньої гостроти)
  • 50 r коричневого цукру
  • 2 ст.л яблучного оцту
  • 1 ст.л білого винного оцту
  • 8 яєць
  • 1 ч.л Розмарин
  • 1/2 ч.л Морська сіль

Приготування

  • Для приготування томатного джему з розмарином, смажте помідорами, цибулю і чилі поблано на середньому вогні близько 5 хвилин або до легкого обвуглення , періодично перевертаючи. Крупно нарізати помідори, цибулю і перець чилі поблано, потім помістіть в середню каструлю. Додати коричневий цукор, яблучний оцет, розмарин, морську сіль і чорний перець мелений і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і варіть протягом 1 години або доки не загусне , помішуючи.

  • Тим часом, для яєць -пашот, заповнити велику глибоку каструлю 5 см води. Додати білий винний оцет і доведіть до кипіння. Зменшити вогонь до середнього, розбийте 1 яйце в невелике блюдо і обережно вилийте яйце в воду, що тільки почала кипіти. Повторити все з рештою яєць . Готуйте яйця протягом 3-5 хвилин, або доки жовтки не починають згущатися. Обережно зніміть яйця шумівкою і злийте воду.

  • Для подачі, виложіть 1 шматок хліба на кожній тарілці. Змажте томатним джемом з розмарином і викладіть зверху яйце -пашот .