час приготування
Інгредієнти
Для приготування томатного джему з розмарином, смажте помідорами, цибулю і чилі поблано на середньому вогні близько 5 хвилин або до легкого обвуглення , періодично перевертаючи. Крупно нарізати помідори, цибулю і перець чилі поблано, потім помістіть в середню каструлю. Додати коричневий цукор, яблучний оцет, розмарин, морську сіль і чорний перець мелений і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і варіть протягом 1 години або доки не загусне , помішуючи.
Тим часом, для яєць -пашот, заповнити велику глибоку каструлю 5 см води. Додати білий винний оцет і доведіть до кипіння. Зменшити вогонь до середнього, розбийте 1 яйце в невелике блюдо і обережно вилийте яйце в воду, що тільки почала кипіти. Повторити все з рештою яєць . Готуйте яйця протягом 3-5 хвилин, або доки жовтки не починають згущатися. Обережно зніміть яйця шумівкою і злийте воду.
Для подачі, виложіть 1 шматок хліба на кожній тарілці. Змажте томатним джемом з розмарином і викладіть зверху яйце -пашот .