Кулінарні хитрощі:
Готуючи тісто для арепи, під руками слід мати миску холодної води. Якщо руки стають надто липкими під час замішування та формування ареп, змочіть їх у холодній воді і продовжуйте працювати з тістом.
Арепи і соус дзадзикі можна приготувати заздалегідь та зберігати в холодильнику в окремих герметичних контейнерах до 3 днів. Перед подаванням розігрійте арепи в гарячій змащеній маслом сковороді.
Бавет-стейк – це вирізка з пашини, з якої виходить жирніший, але водночас дуже смачний стейк.Традиційно готується на слабкому вогні, глибоким просмажуванням, але якщо його готувати швидко і на сильному вогні, це надасть повного смаку і ніжної текстури, якщо стейк на деякий час відкласти.